Over Vacature Fysiotherapie

Wij bemiddelen fysiotherapeuten in vaste en tijdelijke banen. Dit doen wij voor praktijken en zorginstellingen in heel Nederland. We verstaan ons vak. Niet alleen omdat we weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat, maar ook omdat we de weg kennen in ons uitgebreide netwerk. Op deze manier vind jij, als fysiotherapeut, snel een leuke functie die lekker verdient en helemaal bij je past. 

Vacature Fysiotherapie is onderdeel van Zorgzuster: al ruim 10 jaar een bemiddelingsbureau in de zorg. Door de krachten te bundelen met diverse partijen op het gebied van gezondheidszorg, kunnen wij zorgverleners en fysiotherapeuten met elk denkbaar expertise matchen met een passende opdracht.

Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je bij- of na te scholen via ons opleidingsbedrijf. Dus ben je fysiotherapeut en ben jij nog niet klaar met leren? Neem dan eens een kijkje op de website van Breederode. Je kunt je ook inschrijven voor diverse gratis online lezingen om je kennis op peil te houden en accredidatiepunten te behalen.

Wij streven altijd naar de beste match: de juiste fysiotherapeut op de juiste plaats maakt namelijk hét verschil. Jouw wensen en vaardigheden zijn lijdend in onze zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. Geen gedoe of poespas, maar korte lijntjes en eenvoudig starten met je nieuwe baan.

  • Eenvoudig een baan die matcht;
  • Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk;
  • Aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU);
  • Online en toch altijd persoonlijk advies.